top of page

Programok

Az Anyaközpontban igyekszünk többféle igényt kielégítő programokat kínálni. Ám a hangsúly ebben az esetben is az anyukákon lesz, azokon a felnőtt porgramokon, melyek megszervezhetők úgy, hogy gyermekeink közben mellettünk lehessenek. Babás, babás-mamás és anyukás programok közül válaogathattok. A legördülő menüben megtaláljátok a heti, havi rendszeres programokat és azokat is, melyeket időszakosan indítunk.

Bejönni csak úgy...A legfontosabb. Vannak ugyan tematikus programok, melyek segítenek abban, hogy a pelenkakupacok mögül kitekintve felnőtt gondolatokkal frissítsük magunkat... mégis a legfőbb célunk, hogy létrehozzunk egy helyet, ahová bármelyik anyuka, bármikor beeshet, ahol van kivel meginni egy csésze teát vagy egy bögre kávét. Ahová érdemes elindulni, még az esős napokon is :) És a napsütéseseken is persze.

"A gyerek iszonyatosan fárasztó, kiszívja a vérünket, lerágja a húsunkat, ezért meg kell tőle szabadulni néha. Régen ez nem volt probléma, óriási családok éltek együtt, és mindig volt kire bízni a gyereket. Manapság egy izolált anya próbál két-három gyereket nevelni, ami pokoli fárasztó. Élni kell néha, hogy utána egy jól szívható-rágható anyát kapjanak vissza."

Vekerdy Tamás

Felnőtt programok

Olvasókör, Ökokör, újraDunakeszi, ételcsere, receptklub, különféle tanfolyamok, foglalkozások (szappanfőzés, bonbonkészítés, kenyérsütés, tésztakészítés, kézműves foglalkozások, kertészeti témák, angol és német társalgó kör, babavarrás, önismeret, EMK, olvasás), jóga stb...
 

Ha szívesen tartanál programot, keress bennünket!

 

Babás mama-programok

 

Hordozás, szoptatós klub, szülésfelkészítő, hozzátáplálás, baba főzőklub. allergia stb..

 

 

Ha szívesen tartanál programot, keress bennünket!

Programok babáknak, gyerekeknek

 

Zenebölcsi, babatorna, rajzos-festős-agyagozós foglalkozás, társasjáték kör, korrepetálás, idegennyelvi kör...

 

Ha szívesen tartanál programot, keress bennünket!

 

bottom of page