top of page

Állandó programok az anyaközpontban

 

Lentebb minden héten fixen megrendezésre kerülő programokból válogathatsz. Ezek mellett, nyitvatartási időben bármikor bejöhetsz egy teára vagy kávéra vagy csak úgy, beszélgetni barátnőkkel, ismerkedni, játszani.

Retextil műhely

Célunk egy Retextil műhely létrehozása, illetve azoknak a feltételeknek a megteremtése, hogy az anyák gyermekeik mellett tudjanak érdemi munkát végezni. 

Ökokör

A Tudatos Vásárlók Egyesületének programja. Időszakosan induló programsorozat, mely 6-8 alkalomból áll. Gazdaság, élelmiszer, vegyszerek, energia, hulladék, víz, egészséges életmód és közlekedés témákat öleli fel. A csoport 6 főtől indul. 

Iványi Zsófi vezetésével.

Olvasókör

Nevelési témájú könyvek közös olvasása, beszélgetés aktuális élethelyzetekről. EMK Életkerektő játékkal segíti a kommunikációt, tágítja a gondolkozási határokat, bővíti az érzelmi szókincset.

- Beszél úgy, hogy érdekelje, hallgasd úgy, hogy elmesélje

- Testvérek féltékenység nélkül

- Egyszerűbb gyermekkor

...

Az olvasókötrök vezetője Iványi Zsófi.

Baba-mama jóga foglalkozás 
Női jóga

A baba-mama jóga kellemes testmozgás, hatékony készségfejlesztő módszer, illetve remek játék egyszerre. Visszasegítik az édesanyákat a várandósság előtti fitt állapotukba, és nagy mértében javítja az anya-gyermek kapcsolat minőségét. A baba-mama jóga módszerének az a lényege, hogy az anyuka együtt mozog a babával. 

4 hónapos kortól 1,5 éves korig, Járomi-Rózsa Andrea vezetésével.

...

Öko kertben biozöldség!

Dunakeszi, Göd... kertvárosok. Akinek nincs kertje, béreljen a közösségi kertben:) Mindenkinek van hát lehetősége megtermelni a család, gyerekek számára a friss, vegyszermentes zöldségeket, gyümölcsöket. Hogy mi ennek a módja, arról lehet beszélgetni a kertészkörben. segítünk megtervezni a veteményest, szó esik vegyszermentes növényvédelemről, növénytársításokról, virágokról.

Nem drága a BIO, ha magunk állítjuk elő:)

 

Jóga-móka kicsiknek és nagyoknak

"Közös élmények, harmonikus lelkek" Biztosan sokat hallottál már a jóga gyakorlás jótékony hatásairól, és gondolom arról is, hogy a jógagyakorlatok egészségesek és hasznosak. De arról hallottál-e, hogy szórakoztatóak is lehetnek nemcsak nagyoknak, hanem kicsiknek is?

 

Családi jóga foglalkozás Járomi-Rózsa Andrea vezetésével.

 

Női jóga az egészséges női szervezetért Járomi-Rózsa Andrea vezetésével.

 

bottom of page