top of page

Üdvözlet az Anyaközpont oldalán!

 

Ezen az oldalon egy olyan hellyel ismerkedhetsz meg, ahol az anyáknak lehetőségük van olyan nőknek, felnőtteknek (!) szóló programon részt venni, amelyekre a gyerekekkel máskülönben nem tudnának eljutni.
Az anyaközpont nyitva áll a programidőn kívül is minden anya, kismama, nagymama számára, aki társaságra, közösségre vágyik, aki szívesen meginna valakivel egy csésze teát, akinek fontos az empatikus gyereknevelés, a környezettudatos, egészséges életmód, a környezetvédelem. 
Az Anyaközpontban az anyán van a hangsúly, de persze kiemelt helye van a gyerekeknek is benne.

Mi az Anyaközpont?

 

Egy nyitott hely, ahová be lehet menni (kisbabával, nagy gyerekkel, egyedül) akár csak úgy is, beszélgetni, ismerkedni, játszani. Egy hely, ahol anyaként, felnőttként, mégis gyermekeddel közösen vehetsz részt programokon.

Várunk
 

  • kismamákat, nagymamákat, anyukákat

  • gyerekeket

  • önkénteseket (valamihez értő anyukákat!)

  • támogatókat

  • szakembereket

  • felajánlást a helyre:)

 

 

 
Mit szeretnénk elérni?

Közösség

 

Célunk egy olyan női közösség létrehozása, ahol az anyák számíthatnak egymás támogatására (komatál, gyerekvigyázás, barátság, munka), ahol a hasonlóan gondolkozó nők összatalálkozhatnak, megismerkedhetnek, (még nem ovis) gyermekeik együtt játszhatnak. "Nagyikereső" lehetőség is nyitott.

Munka otthon

 

Igyekszünk olyan programokat kínálni, melyek segíthetik az anyákat abban, hogy lehetőség szerint otthon, gyemekeik mellett is dolgozhassanak. Gyakorló anyukák által tartott szakmai tanfolyamokon ismerkedhetnek meg különféle mesterségekkel, melyekben kipróbálhatják magukat. 

A gyermekkor tisztelete - az egészség és a környezet védelme

 

A tematikus programok között első helyet foglal el az empatikus, kötődő gyermeknevelés. Ugyanekkora hangsúlyt kap az egészséges, vegyszermentes életmód, a kertészkedés, az önellátás, a környezetvédelem.

bottom of page